Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط فعلی کشور نیازمند اصلاح اقتصادی است با اختصاص کالا برگ الکترونیکی در توزیع یارانه ها تورم مهار و تولید داخلی حمایت می‌شود.

جبار کوچکی نژاد ارم ساداتی در گفت وگو با ایران اکونومیست در مورد بیانیه حزب اتحاد ملت ایران اسلامی اقدام دولت برای تغییر سیاست ارز ترجیحی افزود: حل مشکلات معیشتی مردم دغدغه مجلس و دولت بوده است و در شرایط فعلی هم کشور نیازمند این اصلاح اقتصادی بود و اختصاص کالا برگ الکترونیکی علاوه بر حمایت از تولید داخلی مانع رشد نقدینگی در بازار می شود و تورم را مهار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به دهک بندی‌های یارانه ای اظهار داشت: دولت باید به سطح دهک‌های جامعه توجه بیشتری کند زیرا دهک های ۳ تا ۹ یک رقم یارانه دریافت می کنند این تقسیم بندی نیاز به اصلاح دارد و باید در دستور کار دولت قرار گیرد.

نماینده مردم رشت با مثبت ارزیابی کردن اصلاح اقتصادی دولت سیزدهم خاطر نشان کرد: این جراحی اقتصادی باید با آرامش صورت گیرد مجلس  هم در این مسیر به دولت کمک می کند و دولت باید مراقبت کند که مردم در تغییر سیاست یارانه ای آسیب نبینند و ارزش پول ملی هم کاهش نیابد.

کوچکی نژاد با بیان اینکه در دولت های گذشته اصلاح ساختار اقتصادی صورت نگرفت، تاکید کرد: در شرایط کنونی اقتصاد کشور، راهی جز ساماندهی یارانه ها نداشتیم باید از این مسیر عبور کنیم و با اختصاص یارانه به دست مصرف کنندگان واقعی دست دلالان این حوزه را قطع کنیم.

 وی افزود: دولت برای مهار تورم باید اصلاح ساختار اقتصادی انجام دهد اما توجه کند که این جراحی اقتصادی باید به صورت تدریجی انجام شود طبیعی است که این اقدام تبعاتی دارد اما با مدیریت صحیح این طرح مردم نگرانی کمتری دارند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه دولت باید این اصلاح اقتصادی را ادامه دهد، تصریح کرد: تامین کالاهای اساسی وظیفه دولت است و در این زمینه بنا بر گزارشات کمبودی نداریم مردم هم در این زمینه نگرانی نداشته باشند و بدانند که دستاورد این اصلاح اقتصادی به نفع همگان خواهد بود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: دولت ، هدفمندی یارانه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دولت هدفمندی یارانه اصلاح اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۳۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!

آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا رستگارپور در گفتگو با ایلنا درباره اثر وضع مالیات بر افزایش قیمت کالا اظهار اشت: یکی از موضوعاتی که باعث بالا رفتن قیمت‌ها می‌شود دقیقا موضوع مالیات است و وقتی در قانون بودجه سهم مالیات را مشخص می‌کنند اینکه چقدر از بودجه قرار است از مالیات تامین شود. این سهم خود به خود اثر وضعی خود را بر روی قیمت تمام شده کالا می‌گذارد.

وی ادامه داد: در واقع این هشدار را می‌دهد که انواع کالا براساس قانون بودجه تا چه حدی و تا چه درصدی گران می‌شوند و افزایش قیمت هم در نهایت منجر به کاهش قدرت خرید مردم می‌شود و با وجود اینکه هنوز مالیات سال ۱۴۰۳ اعمال نشده، اما شاهد گرانی‌های پیش از موعد آن هستیم.

رییس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه این آلارم‌ها منجر به ایجاد انتظارات تورمی می‌شوند، گفت: این انتظار تورمی برای تمام کالا‌ها وجود دارد و قدرت خرید مردم هم نسبت به خرید کالا به طور قطع کمتر می‌شود و می‌بینیم در حالی که کمتر از دو ماه از سال گذشته، اما برخی از کالا بین ۳۰ تا ۴۰ درصد گران شده‌اند و تنها دلیل آن هم انتظارات تورمی است.

رستگارپور افزود: دولت باید تدبیری برای انتظار تورمی ایجاد شده داشته باشد. در جامعه این توصر ایجاد می‌شود که مطمئن هستند که کالا گران می‌شود، اما این افزایش قیمت چه زمانی قرار است اعمال شود و اساسا علت آن چیست؟ در حالی که گفته می‌شود برای مثال قرار است که تا انتهای سال قیمت جدید اعمال شود، اما در ابتدای سال اثر آن را می‌بینیم. 

وی با بیان اینکه بودجه ریزی نباید به گونه‌ای باشد که مردم را به سمتی هدایت کند که پول را به کالا تبدیل کنند، تاکید کرد: تقریبا تمام مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند و هم فعال اقتصادی و فعال در کسب و کار‌ها و هم مردم عادی پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند. از این رو مسئولان کشور باید برای این موضوع تدبیری بیندیشند تا ریال حداقل برای یک سال پشتوانه داشته باشد، یعنی مردم مطمئن شوند که ارزش این پول حداقل یک سال حفظ می‌شود و این خواسته ما در اصناف هم است.

رییس اتاق اصناف تهران گفت: در مجموع برداشت ما در اتاق اصناف این است که سال ۱۴۰۳ می‌تواند سال پر رونقی باشد و عوامل متعدد این موضوع را نشان می‌دهند و امسال فرصت‌های خاصی برای رونق اقتصاد دارد و اینگونه تلقی می‌شود اوضاع تیره و تار هم نیست.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!
  • سیاستگذار در تله خودساخته
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم: «وعده صادق» اجماع‌ساز بود و همگان آن را ستودند/ ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند/ فقط مذاکره مسائل را حل نمی‌کند/ ساختارهای فسادزا را اصلاح می‌کنیم/ از وضع زندگی مردم و خواسته‌های جوانان مطلعم
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد