Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@14:28:29 GMT

حمایت دولت از دهک‌های ضعیف جامعه در پی حذف ارز ترجیحی

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۴۶۲۲

حمایت دولت از دهک‌های ضعیف جامعه در پی حذف ارز ترجیحی

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد غلامعلی حیدری ظهر امروز در پنجمین جلسه تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری، گفت: در حال حاضر اقتصاد بیمار کشور نیامند جراحی است که حذف ارز ترجیحی یکی از گام‌های آن می‌باشد تا دست مفسدین بسته و با آزاد شدن قیمت‌ها بخشی از گره‌های اقتصادی باز شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: در این راستا دولت برای حمایت از اقشار ضعیف تمهیداتی را اندیشیده که با حذف ارز ترجیحی، به دهک‌های اول تا سوم، یارانه‌ای قابل توجه اختصاص یابد و برای دهک‌های بالاتر چهارم تا ششم نیز به نسبت، یارانه پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: بُروز بسیاری از تخلفات در حوزه کالاهای اساسی، از جمله قاچاق و احتکار به دلیل چند نرخی بودن کالاها بوده است و در این مدت شاهد سوء استفاده‌های بسیاری بودیم که لازم بود با اقدامای شجاعانه دست بسیاری از متخلفان بسته و به نحو دیگری از جمله پرداخت یارانه از اقشار مختلف حمایت کرد.

حیدری اظهار داشت: به طور مثال استفاده یک خانه ۶۰ متری از حامل‌های انرژی به مراتب از خانه‌های با متراژ بالاتر، کمتر است و بیشترین بهره از یارانه متوجه افرادی است که از خانه‌های بزرگ‌تر استفاده می‌کنند و این موضوع در بحث بنزین نیز قابل استناد است، از این رو اگر میزان یارانه پرداختی دولت در سال گذشته، تقسیم شود می‌توان دریافت که قشر آسیب‌پذیر جامعه چندان بهره‌ای از آن نبرده است.

وی با بیان اینکه این اقدام محاسن زیادی برای اقتصاد کشور دارد، بیان کرد: باید کارشناسان اقتصادی از طریق رسانه‌ها،صدا و سیما، فضای مجازی محاسن و معایب این اقدام دولت را برای مردم تشریح کنند و در این زمینه می‌توان از ظرفیت ائمه جمعه و جماعت و شخصیت‌های اجتماعی اثرگذار نیز استفاده کرد.

حیدری خاطرنشان کرد: لازم است عزمی ملی اتفاق بیفتد و موضوع واقع‌بینانه کالبدشکافی و به طور منصفانه اطلاع‌رسانی شود که به قطع یقین در کلیت می‌توان گفت که اثرات مثبت این اقدام بیشتر است اما عده‌ای در خارج از کشور با سیاه‌نمایی قصد موج سواری بر احساسات مردم را دارند در حالی که دلسوز مردم نبوده و فقط هدفشان ضربه زدن به این نظام و مردم آن است.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: تجربه ثابت کرده است که اگر اغناسازی انجام شود و همه در جریان آنچه می‌گذرد قرار گیرند، کمترین تبعات وجود خواهد داشت و اگر این اغناسازی و آگاهی‌بخشی ناقص باشد و افکار عمومی و دست اندارکاران توجیه نباشند، ضررهای را شاهد می‌شویم.

حیدری در پایان دستور تشکیل ستاد ویژه همانند ستاد استانی کرونا برای افزایش نظارت‌ها و رفع مشکلات تامین کالاهای اساسی را صادر کرد.

انتهای پیام/68033

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: غلامعلی حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری حذف ارز ارز ترجیحی یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۴۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت یارانه خرید کتاب برای کارمندان دولت

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب تهران از تصویب یارانه خرید کتاب برای ۲ میلیون نفر از کارمندان دولت خبر داد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ مراسم افتتاحیه رسمی سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عصر امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه با حضور مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یاسر احمدوند رییس نمایشگاه کتاب، علی رمضانی قائم مقام نمایشگاه کتاب، خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و جمعی از ناشران در سالن کوشک نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.

یاسر احمدوند رییس نمایشگاه کتاب در این مراسم در سخنانی گفت: سی و پنجمین دوره نمایشگاه کتاب  تلاش کرده تا در بخش های مختلف پیشرفت داشته باشد. این نمایشگاه نمونه ای از تجلی همگرایی و تجمع همه نگاه ها و سلیقه ها زیر سقف نظام است.

وی افزود: 2700 ناشر در مجازی و فیزیکی حضور دارند و آثار 100 ناشر خارجی عرضه می شود.

احمدوند ادامه داد: برنامه های مختلف فرهنگی تدارک دیده شده است، 150 هزار متر مربع وسعت نمایشگاه است و یک رکورد کم نظیر در دنیا است، نمایشگاه تجلی عمل صالح مبتنی بر سرمایه ایمانی مردم است، شعار انتخاب شده برای نمایشگاه نشان دهنده دو رکن مهم شناخت و عمل ؛ خواندن و ساختن است و نشان می دهد مسیر ساختن این  کشور از خواندن می گذرد.

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم در سخنانی گفت: بهار 1403 با نمایشگاه قرآن شروع شد و سالی که نکوست از بهارش پیداست، مجموعه معظمی از رویدادها را پشت هم گذاشتیم تا امروز که جشن بزرگ آغاز نمایشگاه کتاب را در حال برگزاری هستیم.

وی ادامه داد: در اردیبهشت با رویدادهای فرهنگی متعددی روبرو هستیم از بزرگداشت عطار، فردوسی و ...که امسال قرین شده با دهه کرامت، ولادت حضرت معصومه(س) و پایان این دهه ولادت علی ابن موسی الرضا(ع) است.

اسماعیلی تصریح کرد: نمایشگاه سی و پنجم با همت خانه کتاب و مشارکت خود اصحاب فرهنگ و کتاب امروز به برگزاری رسیده است. من از ناشران و نویسندگان تشکر می کنم که مشعل فروزان فرهنگ را در این سرزمین شعله ور نگه داشتند. بنای دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری است. ما دوره پررونق فرهنگ و ادب کشور را تجربه می کنیم. 

وزیر ارشاد از صدور بیش از 120 هزار مجوز کتاب در سال گذشته خبر داد و گفت: علی رغم همه مشکلاتی که داریم و طبیعی است. مردم فرهنگ دوست کشورمان حوزه کتاب را رها نکردند. ما در سال های اخیر با افزایش سرانه مطالعه روبرو هستیم که سال به سال افزایش می یابد و این مایه خرسندی ماست. توسعه کتابخانه های عمومی به فصل پر افتخار دولت تبدیل شده است. در ماه های آینده  بزرگترین کتابخانه مرکزی را در یکی از شهر ها افتتاح می کنیم. 

وی افزود: در حوزه کاغذ سال گذشته از 5 هزار تن تولید در ابتدای راه  به خودکفایی برای تولید کاغذ کتاب های درسی رسیدیم و به زودی با افتتاح مجموعه جدید که نیاز به استفاده از چوب ندارد این استعداد به 130 هزار تن می رسد.

وی ادامه داد: بنای رییس جمهور برافراشتن چتر حمایتی از حوزه کتاب بود و ما برای دانشجویان و اساتید و طلاب بحث خرید یارانه ای کتاب را گسترش دادیم.  علاوه بر آن امروز تصویب شد که تا یارانه خرید کتاب برای 2 میلیون نفر از کارمندان دولت در نظر گرفته شود.

عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این مراسم در سخنانی  درباره سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی  به همراه برگزارکنندگان نمایشگاه هر سال تلاش می‌کنند در این رویداد وحدت کلمه برای ناشران ایجاد شود، در این شورا از همه اهل قلم و ناشران  حمایت می‌کنیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر تلاش برای تهیه اسنادی که روشنگر حوزه کتاب باشد، گفت: هر جای عالم تمدنی کهن وجود دارد مانند یونان، چین و ایران و همچنین تمدن مدرن بعد از رنسانس، مهم‌ترین و اصلی‌ترین عامل تمدن‌سازی کتاب بوده است. هرجا کتاب، کتابخانه و کتابخوان رونق داشته، تمدن هم پیشرفت کرده است.

وی تاکید کرد: اگر دغدغه تمدن وجود دارد باید به کتابخوانی توجه شود و زمان مردم صرف کتابخوانی شود.

در پایان این مراسم احمد بابایی شاعر به قرائت شعری درباره غزه پرداخت.

همچنین از امیرحسین سازمند انتشارات «دانژه»، علی اکبر تورانیان مدیر انتشارات «شهرآب»، محمد مجری سازان طوسی انتشارات «ساز و کار» با حضور وزیر فرهنگ، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس نمایشگاه کتاب تهران تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت یارانه خرید کتاب برای کارمندان دولت
  • حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی در دستورکار دولت است
  • تخصیص ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • ۳۶۰ باب کلاس درس در چهارمحال و بختیاری در دست احداث است
  • جوهره و جنس اولیه «مشارکت» در نظام مردم‌سالاری دینی
  • تشکیل زنجیره انسانی مردم کرمان در حمایت از طرح نور پلیس
  • تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد